Alle KRUKKKen zijn leverbaar in antraciet of wit en kunnen tegen een stootje. Het standaard formaat is 38x38 en 50cm hoog, en dus handig als extra zitplaats bij bijvoorbeeld uw eettafel of als opstapje net daar waar u dit nodig heeft.

Ook als bijzettafel of op de kinderkamer is de KRUKKK een echte blikvanger! Uiteraard zijn afwijkende formaten op aanvraag ook mogelijk.
KRUKKK bedruKKKen:
Bent u op zoek naar "hét" originele kado bij de geboorte, verjaardag, moederdag, jubileum etc. neem dan contact met ons op: info@krukkk.nl

Voor het bedrukken van uw KRUKKK is alles mogelijk; fotocollages, teksten, uit de oude doos, tekeningen etc. mits het gehele plaatje digitaal wordt aangeleverd. Dit kan per email: info@krukkk.nl Wij sturen u de proefdruk per email retour en na akkoord bedrukken wij uw KRUKKK.
KRUKKK anders:
Heeft u liever een bankKRUKKK, een barKRUKKK of een kleine KRUKKK dan kunt u uw gewenste formaat aan ons doorgeven per email: info@krukkk.nl.

foto krukkk
Zakelijk is de KRUKKK een blikvanger, u ontvangt uw gasten in de "wachtruimte" op uw eigen KRUKKK met uw logo! In elk kantoor of werkplek is een KRUKKK een leuke binnenkomer!

Ook als relatiegeschenk is een KRUKKK een origineel cadeau, uw eigen KRUKKK met uw logo op een KRUKKK daar kan niemand omheen bij uw klant. Vraag ons naar de mogelijkheden per email: info@krukkk.nl.
 


FOTO'S

Heeft u geen mooie foto maar wilt u wel een mooie KRUKKK? Ook hier kunnen wij u bij helpen. Wij hebben de beschikking over een ervaren fotograaf die u verder kan helpen met uw wensen. Prijzen op aanvraag: info@krukkk.nl.

KRUKKK op onze prijslijst voor de prijzen.

Laat uw ervaringen met KRUKKK achter op onze blog en Join the KRUKKK!